Zoals iedereen de afgelopen tijd ongetwijfeld heeft gehoord, heeft het demissionair kabinet deze week besloten om de coronamaatregelen aan te scherpen.  Ski & Snowboardclub De Schans neemt naar aanleiding hiervan haar verantwoordelijkheid en we vragen ook onze leden en bezoekers om dit te doen.

Vanaf zaterdag 6 november a.s. is een Coronapas verplicht voor het grootste deel van onze accommodatie. Voor alle binnenruimten is deze pas verplicht vanaf 18 jaar. Voor het horecadeel inclusief terras is vanaf 13 jaar deze pas verplicht. Dit houdt helaas in dat een groot deel van onze accommodatie vanaf zaterdag zonder een geldige coronapas niet meer toegankelijk is.  De verplichting voor de Coronapas geldt vanaf de frituurruimte. Ouders en verzorgers die geen geldige Coronapas hebben, vragen wij om hun kind door iemand anders te laten begeleiden.

Om te kunnen voldoen aan alle maatregelen, hebben we komende tijd veel extra handjes nodig, vooral in de weekenden.  Wij doen een dringend beroep op al onze leden, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden om de komende weken een uurtje vrij te maken om mee te helpen met scannen. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Aanmelding kan via info@deschans.nl

Wij hopen op jullie begrip en medewerking en danken al onze vrijwilligers die meewerken om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen daarom aan iedereen om onze medewerkers met respect te behandelen en aan te spreken.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat De Schans op een veilige en verantwoorde manier open kan blijven.

Het bestuur van Ski & Snowboardclub De Schans

UPDATE 28 november 2021

Vanaf zondag 28 november zijn de openingstijden van De Schans aangepast n.a.v. de geldende maatregelen. Tot nader order (einde maatregelen m.b.t. openingstijden) zijn de openingstijden als volgt:

maandag  gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 13.30-17.00u
donderdag 13.30-17.00u
vrijdag 13.30-17.00u
zaterdag 09.00-17.00u
zondag 09.00-17.00u

De horeca is open tot uiterlijk 17 uur. Dan moet iedereen uit de horeca zijn. De laatste bestelronde is dan ook om 16.30u zodat ook de vrijwilligers zo snel mogelijk na 17 uur de accommodatie kunnen verlaten. We vragen een ieder om begrip en respect.

De reeds in de avonduren geboekte lessen zijn of worden verzet naar de mogelijkheden binnen de geldende openingstijden. Hebt u nog geen bericht ontvangen, mail dan gerust uw mogelijkheden tot inhaal/verzetten van uw lessen naar info@deschans.nl