MAATREGELEN SKI & SNOWBOARDCLUB DE SCHANS

Helaas zijn we genoodzaakt onderstaande COVID-19 maatregelen te nemen.

1. Horeca is gesloten

2. Toeschouwers zijn niet toegestaan

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn op de accommodatie van De Schans.

Er is 1 begeleider toegestaan per huishouden. Deze begeleider mag skiërs en/of snowboarders begeleiden naar de piste. Daarna dient deze begeleider de accommodatie van De Schans weer te verlaten. De begeleider neemt de schoenen mee.

3. Niet omkleden bij De Schans

Kom in ski of snowboardkleding naar De Schans. Alleen skiërs en snowboarders zonder begeleider kunnen een tas met schoenen in de daarvoor bestemde ruimte (nr.4) achterlaten. Let op! Geen waardevolle spullen. Ski/snowboardschoenen na het sporten in de daarvoor bestemde box (nr.4) plaatsen.

4. Skiër of snowboarder ophalen

Komt u een skiër of snowboarder ophalen? Wacht dan voor het hek bij de ophaaltent (nr. 7). Kinderen worden na de les naar deze tent gebracht. Maak met vrijskiërs/snowboarders duidelijke afspraken m.b.t. ophaaltijd. Bij de ophaaltent kunt u indien nodig helpen bij het uit/aantrekken van de schoenen. Plaats daarna de ski/snowboardschoenen in de rolcontainer.

5. Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is verplicht in de binnenruimtes van onze accommodatie. We adviseren het dragen van een mondkapje voor de gehele accommodatie. Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

6. Maatregelen

De voorheen bekende maatregelen blijven van kracht.

  • Blijf thuis of ga naar huis als u op één van de vragen van de gezondheidscheck “JA” kunt beantwoorden.
  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Update 16.12.2020

Om de drukte te reguleren geldt er vanaf zaterdag 19 december een maximum van 50 niet leden die komen vrij skiën of snowboarden op de baan. Om zoveel mogelijk mensen deze sportieve bezigheid te bieden is het maximale baan gebruik bij vrij oefenen 2 uur.

Update 14.01.2021

Voor de volwassen groepen (vanaf 18 jaar) wordt het aantal van 2 deelnemers per instructeur/trainer aangehouden. De bestaande groepen zullen worden gesplitst. De instructeur wisselt tussen de groepen. Houd 1,5 meter afstand!